Boksen Rotterdam

Boksen in Rotterdam staat synoniem voor trainen bij ons van Fitboyz010. We kunnen elke doelgroep prima van dienst zijn en hebben trainingsmogelijkheden voor jong en oud, man, vrouw en kinderen en voor de professional en de recreant. Ook kun je bij ons prima individuele trainingen volgen. Boksen in Rotterdam begint bij ons en steeds meer mensen beginnen de mogelijkheden die we bieden te ontdekken.

Voor zowel de professional als de recreant

Boksen in Rotterdam staat bij ons voor het feit dat iedereen moet kunnen boksen. Om die reden is iedereen dan ook welkom bij ons. Wij zijn het adres om op je eigen niveau en in je eigen tempo te boksen en zo aan je conditie en spieropbouw te werken. Wij bieden boksen op elk niveau. De professional kan hier prima uit de voeten, recreanten leren we de basisbeginselen van de bokssport. Mannen en vrouwen kunnen hier trainen, zoals we voor kinderen kids boksen hebben geïntroduceerd.

Boksen in Rotterdam ook voor kinderen prima mogelijk

Kinderen kunnen op maandag en woensdag terecht om de eerste beginselen van de bokssport onder de knie te krijgen. Wil jouw zoon of dochter ook gaan boksen in Rotterdam? Je kunt je zoon of dochter altijd gratis deel laten nemen aan een proefles. Boksen is veel meer dan alleen een zelfverdedigingssport of een wedstrijdsport. Het is ook een perfecte sport om snel conditie op te bouwen en minsten zo perfect om spieren op te bouwen. Boksen in Rotterdam staat dus voor veel meer dan alleen wedstrijden boksen.

Wij kunnen iedereen die training bieden die gewenst is

Ben jij iemand die liever niet in groepsverband traint, maar graag individuele trainingen volgt? Ook dat kunnen wij als specialist in boksen in Rotterdam je bieden. Kies voor onze solo- of duo training en je gaat door de extra begeleiding nog sneller je conditie opbouwen en aan je spierkracht werken. En zo kunnen wij als het adres voor boksen in Rotterdam iedereen precies die training bieden die gewenst is. Wil jij je verbeteren als wedstrijdsporter of wil je aan je conditie werken? Het kan allemaal bij ons in Rotterdam. Sporten en dus ook boksen in Rotterdam is een stuk prettiger als de begeleiding in orde is en er een sportieve, maar ook gemoedelijke sfeer hangt. Wij van de boksschool in Rotterdam hebben prima trainers en iedereen voelt zich meteen bij ons thuis. Daarmee voldoen we aan alle voorwaarden waaraan een goede boksschool moet voldoen.