Boksschool Rotterdam

Het is voor iedereen buitengewoon goed toeven in de boksschool in Rotterdam. Zowel man als vrouw en jong en oud kan er op perfecte wijze sporten. Dit kun je prima doen op eigen niveau. Boksen is toch al een uitstekende sport en dan niet alleen vanuit zelfverdediging perspectief gezien. Ook als je af wilt vallen en conditie op wilt bouwen is er amper een betere sport voor te stellen. Boksen is zwaar, maar zeer effectief. Het geeft iedereen buitengewoon veel voldoening en dat is bij de boksschool in Rotterdam niet anders.

Heerlijk in je eigen tempo fit en conditioneel sterker worden

Iedereen kan terecht bij de boksschool in Rotterdam, waar je uitstekend kunt sporten in een gezellige en gemoedelijke sfeer. De boksschool in Rotterdam is de perfecte boksschool om op je eigen tempo helemaal fit te worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen er prima trainen, en behalve groepslessen kun je bij de boksschool in Rotterdam ook individuele lessen volgen.

Je kunt bij de boksschool in Rotterdam op elk niveau trainen

Je kunt op elk niveau boksen in Rotterdam. Zowel de recreant als de professional is meer dan welkom in elk geval. Door de intensieve manier van trainen is boksen bij uitstek geschikt om gewicht te verliezen en ook voor spieropbouw. Boksen is daarom dus veel meer dan een wedstrijdsport alleen. Ook voor kinderen is er boksen in de vorm van kids boksen. Zij kunnen terecht op maandag en woensdag en kids boksen is speciaal opgetuigd voor kinderen tussen de zeven en de twaalf jaar. Deze doelgroep mag altijd eerst een gratis proefles volgen.

Ook het adres voor solo- en duo training

Je kunt ook kiezen voor personal training bij de boksschool in Rotterdam. Dit is ideaal voor als je liever één op één training wilt in plaats van in groepsverband. We bieden behalve solo trainingen ook duo trainingen aan overigens. Door de extra aandacht die je krijgt, zal je conditie nog sneller verbeteren en zie je de spieren zienderogen groeien. Voldoende redenen dus om ook te kiezen voor de beste boksschool in Rotterdam.

Zeer veelzijdig aanbod trainingen

De boksschool kan vanwege het aanbod zeer veelzijdig genoemd worden. In een perfecte sfeer kan elke doelgroep er heerlijk sporten, ongeacht of je nu recreant of professional en of je nu jong of oud bent. Mannen en vrouwen trainen er samen en kinderen leren spelenderwijs de eerste basisbeginselen van de bokssport.