Personal training Rotterdam

Wist je wel dat wij van Fitboyz010, dé boksschool in Rotterdam, ook het adres zijn voor personal training in Rotterdam? Bij ons kun je behalve gebruik maken van groepslessen ook individueel begeleid worden. We bieden in dat kader zowel solo als duo trainingen aan. Door de extra begeleiding die je krijgt als je kiest voor personal training in Rotterdam, boek je nog sneller progressie dan dat doorgaans al het geval is bij onze boksschool.

Ter voorbereiding op een wedstrijd of wanneer je groepslessen minder leuk vindt

Het kan zijn dat jij je extra goed wilt voorbereiden op een wedstrijd bijvoorbeeld, en om die reden kies je voor personal training in Rotterdam. Het kan ook zijn dat je niet zo van groepslessen houdt en liever één op één trainingen volgt. Wat de reden ook is, we gelden ook als specialist in personal training in Rotterdam. Door de extra aandacht die je van de trainer krijgt, merk je dat de conditie snel beter wordt en dat ook de spieropbouw behoorlijk sneller gaat. Alleen dat zijn redenen om ook te kiezen voor personal training in Rotterdam.

Wij bieden iedereen de ruimte om te boksen

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de groepslessen die we verzorgen. In dat kader bieden we iedereen ruimte. Onze boksschool is geschikt voor de professional en de recreant, voor man en vrouw en zeker ook voor kinderen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau boksen. Boksen is veel meer dan een wedstrijdsport. Het is een ideale sport om snel conditie op te bouwen en fit te worden. Ook dat is een reden waarom steeds meer mensen voor ons kiezen.

Bij ons bouw je snel conditie op, zeker als je kiest voor personal training in Rotterdam

Voor kinderen is er kids boksen. Kinderen tussen de zeven en twaalf jaar kunnen voor ze aansluiten bij de groepslessen altijd een gratis proefles volgen. En zo kunnen we iedereen van dienst zijn en iedereen de perfecte training aanbieden. Wil je echter snel resultaat, kies dan voor ons in de vorm van personal training in Rotterdam. Dan weet je zeker dat je snel conditie opbouwt en ben je heel snel zo fit als een hoentje. En zo kunnen we iedereen prima van dienst zijn. Of je nu echt wedstrijden wilt gaan boksen of een sport zoekt die je conditioneel sterker maakt. We kunnen het in een prettige sfeer iedereen prima naar de zin maken.
Tarieven Personal training
1x per week€160,- per maand
2x per week€300,- per maand
3x per week€400,- per maand
Losse Les (45 minuten)€50,-
Aanmeldformulier personal training